Sıla, sonbahar konserlerine başladı!

Sıla, sonbahar konserlerine başladı!

Şarkılarıyla büyüleyen ünlü sanatçı Sıla, konser maratonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Adana ve Gaziantep’te hayranlarıyla bir araya gelen başarılı sanatçı, performansıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Kerki Solfej organizasyonuyla düzenlenen sonbahar konserleri kapsamında ülke genelinde gerçekleşecek olan konserlerine başlayan Sıla, Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu ve Gaziantep Gaün Mavera KSM Açıkhava Sahnesi'de sevenleriyle bir araya geldi.

sila-3.jpg

3 yıl aradan sonra...

Ünlü sanatçı, dillere destan olan şarkılarını konser salonunu dolduran Adanalı hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. 3 yıl sonra yeniden Adana'da konser vermenin mutluluğunu dile getiren Sıla, dinleyicisinin yoğun ilgisi ve coşkusuyla keyifli bir akşam yaşattı. Sıla hayranı olan çocuk misafirini sahneye alan sanatçı tüm alkışları minik hayranı için istedi. Konserin sonlarına doğru "Boş Yere" şarkısını söyleyen Sıla kendisine eşlik eden genç hayranını sahnesine davet ederek şarkıyı birlikte seslendirdi.

sila-8.jpg

Gaziantep'te Sıla için kuyruk oldular

Konser alanına saatler öncesinden gelerek uzun kuyruk oluşturan Sıla hayranları, akşam boyunca tüm şarkılara eşlik etti. Seyircisinin enerjisi ve yoğun ilgisi karşısında duygulanan Sıla, teşekkürlerini ileterek: "Ne mutlu bana yeniden sizlerleyim. O kadar güzelsiniz ki ben her hafta Gaziantep'te sahneye çıkarım." sözleriyle uzun süre alkışlandı.

İki saat boyunca süren konserde, performansından bir an olsun ödün vermeyen sanatçı tezahüratlar eşliğinde konserini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.