Sıla, Zorlu PSM’de sahne aldı!

Sıla, Zorlu PSM’de sahne aldı!

Sıla, Kerki Solfej’in önceki gün Zorlu PSM’de düzenlediği konserde İstanbullulara eşsiz bir gece yaşattı.

İstanbul'da son konserini 6 Aralık 2019'da veren şarkıcı, devam eden “Söz & Müzik Sıla” konser serisi kapsamında uzun bir aradan sonra İstanbul seyircisiyle buluştu. Açılışını 'Yan Benimle' şarkısıyla yaptığı konserde Sıla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde fırtına gibi esti. Sıla'yı izleyenler arasında çocukluk arkadaşı oyuncu Gözde Kansu da vardı.

sila-7.jpg

YALIN SÜRPRİZİ

Konserin ikinci bölümünde sahneye pop müziğinin başarılı ismi Yalın’la birlikte çıkan Sıla, beraber yazdıkları ve hit olan 'Ver O Zaman Gömleklerimi' şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirdiler. Yaptıkları düetle seyircilerden büyük alkış alan ikiliden Yalın ''Bizim dostluğumuz yıllara dayanır. 'Ver o zaman gömleklerimi' şarkısını tam da bugünü hayal ederek yaptık. Ama bu bizim ilk şarkımız değil. Yaklaşık 20 yıl önce yazdığımız bir şarkı daha var. Öyle sanıyorum ki; ona da aynı coşku ile eşlik edeceksinizdir.'' derken Sıla'da kendisine ''Biz 20 yıl önce bugünü düşünerek hayaller kuran iki genç arkadaştık. O yüzden şu an benim için çok duygusal bir an. Coşkunuz bizi çok ama çok mutlu etti. İyi ki varsınız'' sözleri ile eşlik etti.

Yirmi yıl önce yine birlikte kaleme aldıkları ''Dön Demeyi Unuttum'' şarkısını seslendiren ikili, performansları ile etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişiyi büyülemeyi başardı.

Sıla’nın uzun bir aradan sonra 1 Ekim’de İzmir’de başlayan konser maratonu, 22 Ekim Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 23 Ekim İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 27 Ekim Antalya Açıkhava Tiyatrosu ve 10 Aralık İstanbul Zorlu PSM konserleriyle devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.