Silahlı çatışmada yeni gelişme: Hastane bahçesinde yakalandı

Silahlı çatışmada yeni gelişme: Hastane bahçesinde yakalandı

Bayraklı ilçesinde adliye önünde bulunan bir restorandaki grup arasında meydana gelen, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 1 şüpheli daha, gizlendiği hastane bahçesinde kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, İzmir adliyesi önünde bulunan bir restoranın 2'inci katında meydana geldi. Ağır Ceza Mahkemesi'nde davalarının bulunduğu husumetli iki grup, adliye karşısında bir restoranda birbirlerini görünce silahlı çatışma başladı. Ardı ardına gelen silah sesleri üzerine cadde üzerindeki vatandaşlar korkuyla kaçmaya başlarken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olaya karışan şüphelileri tek tek tespit edip yakalama çalışmalarını sürdürürken, çatışma sonrası çok sayıda yaralı olduğu bilgisi geldi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Meydana gelen çatışma anı ve yaralıların bölgeden götürülüşü, vatandaşlar tarafından da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

1 ÖLÜ, 4 AĞIR YARALI

Meydana gelen çatışmada, 20 yaşındaki Umut Ertek olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı olayda, C.B. (24), S.Ç. (35), E.B.İ. (20), ve S.A.M.'nin (23) ağır yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca çatışmanın 2020 tarihinde Karabağlar ilçesi İnönü Caddesi'nde 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla bağlantılı olduğu kaydedildi.

HASTANE BAHÇESİNDE YAKALANDI

Öte yandan olay yerinde 10'un üzerinde şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili, 1 şüphelinin de Konak ilçesi Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde olduğu tespit edildi. Şüpheli burada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.