Silahlı saldırıya uğrayan Başkan İnce taburcu oldu

Silahlı saldırıya uğrayan Başkan İnce taburcu oldu

"Beni vuranı tanımak istiyorum"

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda bacağından yaralandığı için dört  gündür  Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce taburcu oldu. Evinin önünde belediye çalışanları tarafından karşılanan İnce,  duygusal bir konuşma yaptı, “Beni vuranı tanımak istiyorum” dedi.

Hastaneden çıktıktan sonra beraberinde eşi Nilüfer İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ile birlikte Güzelbahçe’ye dönen Başkan İnce’yi Yaka Mahallesi’ndeki evinin önünde karşılayan belediye çalışanları, “Güzelbahçe seninle gurur duyuyor”, “İşçinin kardeşi Mustafa İnce” ve “İnce’ye uzanan eller kırılsın” şeklinde sloganlar attı. 

Başkan İnce, hastanede yattığı süre içerisinde kendisini yalnız bırakmayanlara, telefonla arayanlara, sosyal medya yoluyla mesaj yollayanlara da teşekkür etti. Başkan İnce, “ Bana bu saldırıyı yapan kişi ya da kişiler, hem beni, hem eşimi, hem de ailemi tanımıyor. Bizi tanıyan birisi yapmazdı. Çünkü bizim kimseye bir kötülüğümüz olmadı. Bize bu saldırıyı yapan bizi tanıyınca bu yaptığına utanacak. Bize bunu, o anı  yaşatanı tanımak istiyorum. Beni de tanımasını istiyorum. Tanısaydı, insan olan birisi bunu yapmazdı. Biz hiçbir zaman bunu hak etmedik. Sevgili arkadaşlar, Güzelbahçe bizden çok şey bekliyor. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

whatsapp-image-2017-12-05-at-13.46.22.jpeg

Bu arada belediye personeli,  Başkan İnce’nin evine dönüşü nedeniyle kurban kesme talebi  “Biz kan dökülmesine karşıyız. Kurbanı bağışlıyorum, kesmeyin” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.