Simit Sarayı'ndan mobil uygulama!

Simit Sarayı'ndan mobil uygulama!

Simit Sarayı mobil uygulaması, özel avantajlar sunarak müşteri sadakati önceliklendirmeyi amaçlıyor.

Simit Sarayı, dijital teknoloji yatırımlarına devam ediyor. Yerli teknoloji şirketi Protel ile birlikte geliştirilen Simit Sarayı mobil uygulaması, sadakat programı kapsamında dünya genelindeki müşterilerine özel avantajlar sunuyor. Google Play Store ve Apple Store’da yayına alınan uygulama, ilk indirenlere özel sunduğu tatlı sürprizlerle kısa süre içinde kullanıcılardan yoğun ilgi gördü.

Kişiselleştirme deneyimini bir adım öteye taşıdı

Müşterilerini daha iyi tanıyıp kişiselleştirilmiş bir hizmet sunarak her zaman ulaşılabilir olmayı hedefleyen Simit Sarayı; yeni uygulamasıyla müşterilerine en yakın mağazalarını harita üzerinden gösteriyor. Kupon biriktirme imkanı sunan uygulama, menüdeki tüm ürünler hakkında bilgi sunup geliştirilen algoritma sayesinde otomatik segmentasyon ile kişiye özel kampanyalar da sunabiliyor.

Simit Sarayı’na zincir mağaza yönetim sistemi altyapısı desteği de sunduklarını belirten Protel Pazarlama Üst Yöneticisi Kamil Özörnek, “Protel, 30 yıldır liderlik ettiği konuk ağırlama sektörüne sunduğu teknolojik çözümler ile birçok lider markanın seçimi olmaya devam ediyor. Mobil uygulaması sayesinde müşterilerini daha yakından tanıma fırsatı bulan Simit Sarayı gibi güçlü markalar, müşterileri ile çok daha güçlü bağlar kurabiliyor ve bu sayede daha yüksek cirolar elde edebiliyorlar. Biz uzun yıllardır çok verimli bir iş birlikteliği içinde olduğumuz dünya markamız Simit Sarayı’nın teknoloji çözüm ortağı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.