Sinan Akçıl: "Gelinlikleri görünce evlenesim geldi"

Sinan Akçıl: "Gelinlikleri görünce evlenesim geldi"

İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı'nda sahneye çıkan Sinan Akçıl, "gelinlikleri görünce evlenesim geldi" dedi.

Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen If Wedding Fashion - İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, görkemli bir defile ve ödül töreniyle sona erdi. Elf Ajans tarafından ilk kez düzenlenen Wedding Style Awards gecesinde, Türkiye’deki gelinlik, abiye ve damatlık sektörünün en güçlü firmaları ile önde gelen modacıların en yeni tasarımları sergilendi. Koreografisi Serkan Duman ve Gökhan Duman tarafından yapılan defilede, her firmanın sadece 1 ürünü sunulurken, podyumların deneyimli mankenleri Deniz Pulaş, Sema Şimşek ve Ebru Ürün de 3 tane siyah renkte ve aynı modeldeki kostümü giyerek yıllar sonra ilk kez aynı anda podyuma çıktı.

img_0344.jpg

Ünlü mankenler Şebnem Schaefer, Irmak Atuk ve Günay Musayeva’nın da yer aldığı gecenin müzikli dakikalarında ise ünlü popçu ve söz yazarı Sinan Akçıl sahne aldı. Mini konser vererek 3 parça seslendiren Akçıl, “Bugün o kadar çok gelinlik gördüm ki, ben de evlenmeye karar verdim. Yarın öbür gün neden bir anda evlendin derlerse, sorumlusu bu fuardır” yorumunu yaptı.

"Egolar yüzünden sanat camiasında evlilikler yürümüyor"

Pek çok popçunun evlendiğini ancak kendisinin bir süre daha bekar kalmaya niyetli olduğunu belirten ünlü şarkıcı, “Evleneceğim kişinin belli bir kriteri yok. Bir anda evlenmeye karar verip hayatı o kişiyle geçirebilir miyim diye düşünüyorsun. Ömrünü onunla geçirebileceğin sıcaklığı yakalıyorsan, o zaman zaten kriter falan yalan oluyor” dedi. Çevresinde özendiği bir çift göremediğini de dile getiren Sinan Akçıl, “Genelde boşanma ile sonuçlanıyor. Ben çevremdekilerin değil de daha büyüklerimin evliliklerine özeniyorum. Öyle bir evlilik isterdim. Sanat camiasında egolar devreye giriyor sanırım. O yüzden de kavgalar başlıyor ve ilişkiler fazla uzun sürmüyor” şeklinde konuştu. Kadın ve erkek kostümlerinin ayrı ayrı sunulduğu defilelerin ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Törende, duayen modacılara ve sektörün gelişimine katkıda bulunan firmalara başarı plaketleri verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.