Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı, Zafer Havalimanı'nda düzenlenecek!

Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı, Zafer Havalimanı'nda düzenlenecek!

Zafer Havalimanı, 29-30 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

Afyon, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin ekonomik gelişimini desteklemek, yeni işbirliği fırsatlarına kapı açmak ve bölgenin sanayi, iş ve ticaret potansiyelini en üst seviyeye taşımak hedefiyle organize edilen Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı 29-30 Mart 2022 tarihlerinde Zafer Havalimanı’nda düzenlenecek.

Pandemi sonrası bölgenin ekonomik canlanmasına, yurt içi ve yurt dışına yönelik ticaretin geliştirilmesine katkı sağlaması hedeflenen fuara bölge illerinin yanı sıra tüm Türkiye’den ve yurt dışından da katılım bekleniyor.

29-30 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan fuar, toplamda 3 milyonu aşan bir nüfusun yaşadığı ve Türkiye ekonomisinde önemli role sahip farklı sektörlerden birçok şirket ve tesisin bulunduğu Afyon, Kütahya, Manisa ve Uşak illeri için bir iş, sanayi ve ticaret zirvesi işlevi üstlenecek. Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı’nda bu dört ildeki kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör şirketlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları da üst düzeyde katılım gösterecek. Fuar, Zafer Kalkınma Ajansı, dört ilin Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, MÜSİAD ve Genç İş Adamları Dernekleri tarafından da destekleniyor.

a-kopya.jpg

ICA İçtaş Altyapı Genel Müdürü Serhat Soğukpınar, bölgenin sanayi, ekonomi ve tarımında çok önemli bir paya sahip olan bu dört kentimize yönelik Sinerji ve İş Geliştirme Fuarı’na Zafer Havalimanı’nda ev sahipliği yapacak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Soğukpınar sözlerine şöyle devam etti “Ege bölgesi için son derece stratejik bir konumda yer alan Zafer Havalimanı planlama aşamasından itibaren ülkemizin ve bölgedeki kentlerin gelişimine destek vermeyi amaçlıyor. Zafer Havalimanı, sahip olduğu modern altyapı olanakları ve ulaşım avantajı ile etkinliğe sadece bölgeden ve yurt içinden değil yurt dışından katılımlar için de kolaylık sağlayacak. Halkımız tarafından nesiller boyu kullanılacak, kalıcı ve stratejik bir eser olan Zafer havalimanı kuruluş amacı doğrultusunda bölgenin ve ülkemizin gelişimine çok yönlü katkılar yapmaya devam edecek.”

Frig Fuarcılık tarafından iş dünyasına yönelik organize edilen fuarda, katılımcılar bayilik alıp-verme, tedarik zincirlerini güçlendirme ve yeni pazarlara açılma imkânı bulacak. İki gün sürecek fuarda İhracat, Devlet Teşvikleri ve Yeni Ekonomik Model konularının ele alınacağı etkinlikler gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.