"Sıra dışı projelerimizle İzmir’de fark yaratacağız"

"Sıra dışı projelerimizle İzmir’de fark yaratacağız"

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda, yerel seçim çalışmalarının ele alındığı ve ilk etapta toplam 12 ilçede yapılması planlanan Danışma Meclisi toplantıları tamamlandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın da katıldığı toplantılarda, ilçe başkanları sunumlar yaparak çalışmalarını anlatırken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarede bulunuldu. Toplantıların teşkilat içindeki dayanışma ve enerjiyi daha da arttırdığını söyleyen Başkan İnan, “Gençler olarak İzmir’deki yerel yönetim anlayışını değiştirmek ve partimizin başarısına katkıda bulunmak için elimizden geleni yaparak, çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle gençlere yönelik sıra dışı projelerimizle büyük fark yaratacağız” dedi.

İzmir’in hak ettiği hizmeti alamadığına ve gençlere yönelik yeterli projelerin de yapılmadığına dikkat çeken Başkan İnan, "Siyasetin nesnesi değil öznesi olan gençler, kenti ileriye götürecek akılcı çözümler sunarak İzmir’in gelişimine katkı koymalı. ‘AK gençlikle, AK belediyeciliğe’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, bizler ne yapmamız gerektiğinin de bilincindeyiz. Bu noktada seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek doğru bir strateji belirlemek, partimizin başarıya ulaşmasını sağlamak için büyük önem taşıyor. İlçe Danışma Meclisi toplantılarından yaptığımız görüş alışverişi de bu hedef doğrultusunda önemli bir adım oldu” diye konuştu.

HEYECANIMIZ VE İSTEĞİMİZ HİÇ BİTMEYECEK

Başkan İnan, şöyle devam etti: “İlçelerdeki ve üniversitelerdeki arkadaşlarımız, gençlerle sürekli iletişim halinde. Sadece AK Partili diğer, farklı görüşlerden diğer gençlerle de iç içeyiz. Gençlerin taleplerini ve önceliklerini çok iyi biliyoruz. Seçim sürecindeki çalışmalarımızı da buna göre şekillendireceğiz. Gençlik Kolları olarak, İzmir’deki çalışmalarımızla büyük fark yaratacağız. Toplantılarımız yoğun katılım ve ilgiyle geçti. Özellikle arkadaşlarımızın heyecan ve motivasyonu bizi çok mutlu etti. Birbirimizden güç aldık ve enerjimiz daha da arttı. Bu istek ve kararlılığın da seçime kadar süreceğinden şüphem yok. Yerel seçimde emeklerimizin karşılığını alarak, başarıya ulaşacağız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.