Sirel ve Kendisine Eşlik Eden Dansöz Çok Konuşulacak

Sirel ve Kendisine Eşlik Eden Dansöz Çok Konuşulacak

Sirel'in yeni albümünde kendi fiziği ve oynattığı dansöz uzun süre konuşulacak gibi. 

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Müzik etiketiyle çıkardığı albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen genç ve güzel şarkıcı SİREL; albümün ikinci klibini hareketli şarkısı Oynaya çekti. Yaz aylarının neşesine ortak olacak şarkının klibinde Sirel ve ona eşlik eden dansözün performansı çok konuşulacak.

Genç şarkıcı  SİRELin BAK SEN isimli albümününde bulunan 13 şarkının ikinci klibi Oyna isimli şarkısına çekildi. Tüm şarkılarının olduğu gibi Oyna şarkısının da sözü müziği SİRELe düzenlemesi Murat Yetere ait.

Dansöz

BU KEZ SİREL DANSÖZ OYNATTI

Can Sabanın yönetmenliğini yaptığı klipte  SİRELe prodüktörü Murat Yeter orkestrası ve Murat Yeterin kızı Asya Yeter eşlik etti.  İlk klibinde danseden lirik dansçılardan sonra bu kez Oyna klibinde dansöz oynatan Sirelin klip için kıyafet tercihi ise Hakan Akkaya oldu.

Sevdim şarkısıyla çıkış yapan Sirel Sosyal Medyada yeralan videolarıyla da dikkat çekiyor. Sportmen fiziği ve gerçek sarı saçlarıyla alışılmışın dışında bir görünümü olan SİREL günün en az 2 saatini spor, 4 saatini enstrüman çalışarak geçiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.