Siren Ertan Hich Concept'e katıldı!

Siren Ertan Hich Concept'e katıldı!

Ünlü modacı Siren Ertan’ın, kendi ismini taşıyan Siren Ertan İstanbul markasının şal koleksiyonu Hich Concept’te.

Türkiye’nin önemli tasarımcılarını bir araya getiren Hich Concept, zamansız stilleriyle geçmişten bugüne, bugünden de geleceğe taşınacak özel ürünlere ev sahipliği yapıyor.  Modaya yön veren stillerin bir karması olan Alsancak’taki Hich Concept mağazasının yeni şal koleksiyonu düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Siren Ertan İstanbul markasının şal koleksiyonunun tanıtımı için marka yaratıcısı Siren Ertan da, Hich Concept’te moda tutkunları ile biraraya geldi. 

Ferah Sancak’ın kurucusu olduğu Hich Concept’in İzmir’e çok yakıştığını dile getiren Siren Ertan, “Hich Concept, birçok tasarımcıyı birarada bulabileceğiniz bir merkez oldu. Arkadaşım Ferah Sancak’ı da kutlarım. Çok güzel bir konsept yarattı. Bugün yeni şal koleksiyonumuz için biraraya geldik. Yeni, farklı modeller hazırladık” dedi. 

HİCH CONCEPT

Ferah Sancak tarafından kurulan Hich Concept, haute couture kıyafetleri, aksesuarları, ev tekstil ürünleri ve özel tasarım mücevherleri alıcıların beğenisine sunuyor.

SİREN ERTAN İSTANBUL

Siren Ertan, 2004 yılında kendi haute-couture atölyesini ve markasını kurdu. O günden bugüne Siren Ertan İstanbul ve Siren Ertan Couture markaları ile şık, zarif, güçlü, asil ve zamansız tasarımlara imza atan modacı, dünyanın her yerinden, her yaştan ve meslekten kadınları giydiriyor. Ulusal ve uluslararası markalarla özel projelerin tercihi olarak öne çıkıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.