Şirin Pancaroğlu, Karaburun’da konser verdi!

Şirin Pancaroğlu, Karaburun’da konser verdi!

Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, Karaburun Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen konserde, ilçe halkına adeta müzik ziyafeti sundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, sanat yönetmenliğini Veysel Eryürek'in yaptığı konser öncesinde çocuklar için atölye çalışması da gerçekleştiren Şirin Pancaroğlu, arp enstrümanını tanıtırken, çocuklara müzik serüvenini de anlattı. Karaburunlu çocuklar, Pancaroğlu ile eğitici ve eğlenceli saatler geçirdi.

ilkay-girgin-erdogan---sirin-pancaroglu.jpg

Yoğun bir katılımın olduğu konser sonrasında Şirin Pancaroğlu’na çiçek takdim eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, sanatçıyı Karaburun’da misafir etmekten gurur duyduklarını belirtti. Cumhuriyet devriminin yarattığı aydınlanma ışığıyla, Şirin Pancaroğlu gibi sanatçıların yetişebildiğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, “Ülkemizde kadınların sanatın içinde yer alarak neleri başarabileceğini, gelecek nesillere nasıl örnek olacağını bir kez daha gördük. Sanatçımız Şirin Pancaroğlu ile gurur duyuyoruz” dedi.

sirin-pancaroglundan-cocuklara-atolye.jpg

Karaburun’un sadece yaz aylarında değil, on iki ay boyunca kültür-sanat etkinliklerine ve festivallere ev sahipliği yaptığını vurgulayan Erdoğan, vatandaşların bu etkinliklere ilgisinden mutluluk ve memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.