Şirinyer Parkı modern yüzüyle eski günlerine dönüyor

Şirinyer Parkı modern yüzüyle eski günlerine dönüyor

Buca Belediyesi'nin, Şirinyer Parkı'nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla başlattığı çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

MEDYA EGE - Daha estetik ve daha modern bir Buca için yoğun mesai yapan Buca Belediyesi'nin, Şirinyer Parkı’nı eski günlerine döndürmek amacıyla başlattığı çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

İlk dokunuşu yeşil alanlarda gerçekleştiren ekipler, görsel zenginliği artırmak amacıyla parka 5 bin metrekare rulo çim serimi gerçekleştirdi.

Oyun parkındaki eskiyen oyuncakları kaldıran ekipler, Bucalı çocukların daha sağlıklı bir alanda eğlenebilmeleri için yeni ve modern oyun grupları kurdu. Yıpranan zemin kaldırılarak 750 metrekare kauçuk zemin döşendi. Yeni banklar konularak dinlenme alanlarının artırıldığı parka, temiz ve sağlıklı bir çevre yaratmak adına yeni çöp bidonları yerleştirildi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç; Şirinyer Parkı’nı, yenilenen yüzü ile Bucalıların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Buca Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Şirinyer Parkı’nda son aşamaya geldik. Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

f06s31pxwaabbyv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.