Sırmaison Bodrum Palmarina Yalıkavak'da açılıyor

Sırmaison Bodrum Palmarina Yalıkavak'da açılıyor

Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın ortaklığında yeniden hayat bulan değerli marka "Sırmaison"'da Bodrum Palmarina Yalıkavak'da açılıyor.

Cemiyet hayatının renkli isimlerinin de davetli olduğu açılışta, Bodrum’da eksikliği hissedilen ünlü marka ve özel tasarımlar özenle sunuluyor. Kısa sürede büyük yol almayı başaran nadir markalardan olan Sırmasıson; Nişantaşı,  Akmerkez AVM, Zorlu AVM, Galeries lafayette’den sonra şimdi de Bodrum Palmarina şubesi ile mağazalar zincirine bir yenisini daha ekliyor. 
 
Sırmaison'un mağazalarında; Türkiye temsilciliğini yaptığı gümüş çatal-bıçak takımları konusunda dünyanın en ünlü Fransız markalarından Ercuis, porselen yemek ve servis takımları söz konusu olduğunda dünyanın en köklü markaları arasında gösterilen Fransız Raynaud Limoges’in zevkli tasarımları ilgilileri için satışa sunuluyor. Ayrıca; masaüstü objeleri, vazoları,   kadehleri ile oldukça popüler Lalique, JL Coguet, Sambonet, Rosenthal, Greggio gibi otuz yedi yabancı, yedi yerli marka bulunuyor. Renkli kadehleri servis standları ve renkli karafları ile ön plana çıkan Griffe gibi özel tasarımlarda mağazada yer alıyor.  Gümüş, porselen, kristal, ahşap gibi ürünlerin yanı sıra genç tasarımcıların ürünlerinin de bulunduğu "Sırmaison", bir çok zevkli seçenek ile müşterilerine hizmetin en kalitelisini Bodrum Palmmarina Yalıkavak da açılacak dördüncü mağazasında da sunmayı hedefliyor…
 
Yeni evlenen çiftlere evlilik listelerini hazırlarken tüm ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacak geniş ve kaliteli bir ürün yelpazesine sahip Sırmaison'da birbirinden farklı ve özel hediye alternatifleri bulabilirsiniz.  Yaşam alanlarınızı farklılaştırabileceğiniz ve günlük hayatınızın parçası olabilecek yeni ve özel birçok ürünü Sırmaison'da bulabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.