SİSUS HOTEL’DEN DEV YATIRIM

SİSUS HOTEL’DEN DEV YATIRIM

2017 yaz sezonunda gerçekleştirdiği farklı etkinlik ve hizmetlerle Çeşme’de ses getiren Sisus Hotel, 2018 yılında ısıtmalı havuz ve kapsamlı toplantı salonu yatırımları ile fark yaratacak.

Çeşme Dalyan’da faaliyet gösteren Sisus Hotel, 2017 yazında, gerek etkinlikleri gerekse sunduğu hizmetlerle 30 bin kişinin tercih noktası oldu. 2017 kışını da yine farklı etkinliklerle hareketli geçiren Sisus Hotel, 2018 yılında 40 bin geceleme hedefliyor.
 

Sisus Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor
 

Sisus Hotel, gerçekleştirdiği yatırımlarla çok daha iyi hizmet veren bir otel olma yolunda ilerliyor. 2018 yılında faaliyete sokacağı 400 kişilik toplantı salonu ve kapalı fonksiyonal ısıtmalı havuzu ile misafirlerine çok daha kapsamlı hizmet sunacak. 
 

“Kendimizi Geliştirmeye Devam Edeceğiz”
 

Sisus Hotel Genel Müdürü Ertan Kırelli, gelecek yıllarda otelleri için farklı yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, “2017 yılında Çeşme’de gösterdiğimiz başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. 2018 ısıtmalı kapalı havuz ve kapsamlı toplantı salonu gibi ses getirecek yatırımlar yaptık. Gelecek yıllarda misafirlerimize kendilerini özel hissettirecek yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.