Sıvı yüz germe ile 10 yaş birde gençleşmek mümkün!

Sıvı yüz germe ile 10 yaş birde gençleşmek mümkün!

Dr. Emrah Çinik, ameliyatsız sıvı yüz germe tekniğinin kişiyi 10 yaş gençleştirdiğini açıkladı.

Çinik Estetik Merkezinden Dr. Emrah Çinik, “Yüzün anatomisinde bozulmalar yaşandıktan sonra, üçgen görüntünün tekrar kazanılabilmesi için bu tekniği uyguluyoruz. İnsanlar gençken yüzleri; tabanı yukarıda, tepesi aşağıda üçgen görünümündedir. Fakat yaşlandıkça, yer çekimine ve bazı kayıplara bağlı olarak elastikiyet kaybı yaşanır. Aynı zamanda yağ dokusunun azalmasına bağlı olarak bu üçgen hat, aşağıya doğru bozulmaya başlar” dedi.


Ameliyatsız sıvı yüz germe tekniği ile 10 yaş genç görünüm kazanılabileceğini ifade eden Dr. Emrah Çinik, “Bu tekniği uyguladığımız hastalarda, 7 ila 10 yaş arasında gençleşme gözleniyor ve ışıl ışıl bir görüntü kazanıyorlar. Tekrar ihtiyaç duyulması durumunda işlem yenilenebiliyor. Eksik materyalleri özellikle elmacık kemikleri hattına ve şakak bölgelerinin kenarına çatılayarak işleme başlıyoruz. Bu materyaller ortalama 18 ay kadar kalabiliyor” diye konuştu.
 

“Bu uygulamalar da yaş önemli bir etken”
 

Ameliyatsız sıvı yüz gerdirme tekniğine erkeklerin de yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Çinik, “Ameliyatsız sıvı yüz gerdirme tekniği, genelde 30’lu yaşlardan itibaren hem kadın hem de erkeklerin başvurduğu bir uygulama. Özellikle son zamanlarda erkek hastalarımızın sayısı arttı. İleri yaş grubuna da uyguluyoruz ancak o işlemler kendini fazla belli etmeyebilir. Bu tarz uygulamalarda yaş önemli bir etken. Çok küçük yaşta her uygulamanın yapılmasının doğru değildir. 20’li yaşlarda kozmetik uygulamaların aşırı derecede yapılmasının doğru bir metot değildir. Hastaları bu tarz uygulamalardan uzaklaştırıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.