Siyah koltuk tazminatı!

Siyah koltuk tazminatı!

Sigortacı eşi M.L'nin, kendisini aldattığını iddia eden ve eşinin ofisteki siyah koltukta birden fazla kadınla ilişki kurduğunun gösteren fotoğrafları mahkemeye delil olarak sunan bir çocuk annesi S.L, 300 Bin TL manevi tazminat kazanarak boşandı.

Medya Ege / Ali Eyce (Özel Haber) - İzmir'de özel bir şirkette yönetici asistanlığı yapan, bir çocuk annesi 27 yaşındaki S.L., sigortacılık yapan 36 yaşındaki kocası M.L'ye karşı avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı. S.L, boşanma davasını açarken, eşinin kendisini aldattığından şüphelendikten sonra onu takibe aldığını ve ofisindeki siyah koltukta, değişik değişik kadınlarla eşinin ilişkiye girdiğini tespit ettiğini belirtti. S.L., kadınlık gurunun inciten kocasından boşanma sonunda, kendisine bin, çocuğu için bin TL nafaka, 500 bin TL manevi tazminat, çocuğunun da velayetini istedi.

Sigortacılık yapan M.L, işyerindeki siyah  koltuktan alındığı belirtilen ve dava dosyasına konan fotoğraf ve görüntülere duruşmada itiraz etti. Boşanmayı kendisinin de kabul ettiğini belirten M.L., görüntülerin gizli kamera ile yapıldığını, bunun da kişisel haklara ihlal taşıdığını belirterek, eşinin suç işlediğini iddia etti.  Boşanmayı, nafaka ödemeyi ve çocuğunun velayetinin annesine verilmesini  kabul ettiğini duruşmada söyleyen M.L., tazminat ödemeyi ise kabul etmediğini bildirdi.

Mahkeme hakimi, davanın sonunda çiftin boşanmasına, çocuğun velayetinin talep eden anneye verilmesine, evlilik birliğine zarar verdiği ve davada kusurlu taraf olduğunu kanaat getirdiği M.L'nin, 300 Bin  TL tazminat ödemesine, aylık çocuk 300 ve annesi için 500 TL nafaka ödemesine, çiftin boşanmasına karar verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.