‘Siz Kötüsünüz’ Aynen!

‘Siz Kötüsünüz’ Aynen!

Ali Eyce yazdı; ‘Siz Kötüsünüz’ Aynen!

RAP müzik yapıyor.

‘Biz Kötüyüz Aynen’

Sözlerini dinliyorsunuz, hareketli müzikle iyi geliyor gibi de, ‘Biz kötüyüz aynen’ derken ne kadar kötü olduğuyla bu kadar övünen, kötü olmayı bu kadar üstün bir meziyet gibi gösteren şarkı olmaz.

İnsanların birçoğu eminim, yaptıkları küçük hatalardan dolayı kendilerini kötü olarak görenlere karşı isyan etmek için dinliyordur bu parçayı.

Kötü olmak istedikleri için değil.

Parçayı söyleyen kim Doğan Tarda, kod adı Heijan.

Elinde kaleşnikof taramalı silahla sokağın ortasında gezine gezine bağırıyor, ‘Biz kötüyüz aynen.’

Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti değil, hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin polisi, savcısı, hakimi ve avukatı da yok.

Elinde silah olan, ‘Biz kötüyüz aynen’ diyenlerin hüküm sürdüğü, kurallarının geçerli olduğu, canlarının istediğini yaptığı bir ülke gibi gösteriyor Türkiye Cumhuriyeti’ni.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sözün ona sanatın RAP tarafına operasyon düzenledi. Operasyonu düzenleyen Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri. Operasyon düzenlenen ise ‘Biz kötüyüz aynen’ diye elinde silahla, sokak sokak dolaşıp, klip çekenler.

Türk Ceza Kanunu göre elinde kaleşnikofla sokaklarda gezmek zaten suç değil.

Türk Ceza Kanuna göre elinde silahla sokaklarda ‘Biz kötüyüz aynen’ diye bağırıp, birlerine tehdit etmek zaten suç değil.

Türk Ceza Kanunu zaten yok!

Muz Kanunu var!

Gözaltındaki bu şahısların, evlerinde çıkan suç aletlerinden vazgeçtim sanat adına nasıl bir savunma yapacaklarını merak ediyorum.

‘Efendim kaleşnikofu aksesuar alarak aldık, sahtedir’ mi diyecekler?

‘Efendim ‘Biz kötüyüz aynen’ derken insanları siz oyun mesajı vermeye çalıştık mı diyecekler?

‘Efendim ‘Biz kötüyüz aynen’ derken kimseyi tehdit etmedik, kimseye gözdağı vermedik, kimseye kötü olmanın kazanmanın yolu olduğunu göstermedik mi diyecekler’

Gerçekten ama gerçekten ‘Biz kötüyüz aynen’ diyenlerin ne kadar iyi olduklarını nasıl anlatacaklar cidden merak ediyorum.

Okuyacağım sizler için!

Bu arada buradan Organize Suçlarla Mücadele ekiplerini tebrik ediyorum.

‘Biz kötüyüz aynen’ diyenlere gereken müdahaleyi yapmasaydınız, bunlar o vurdumduymazlıkla ‘Siz daha kötüsünüz’ diye polisimizi de hedefe koyarlardı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.