Slack bildirimleri için beklenen güncelleme geldi! Rahatsız etme modu değişti

Slack bildirimleri için beklenen güncelleme geldi! Rahatsız etme modu değişti

İş hayatında en çok kullanılan uygulamalardan olan Slack, bildirimleri ile kullanıcıları memnun edecek bir güncelleme alıyor.

Rahatsız etme moduna getirilen çalışmalarla birlikte, kullanıcıların bildirim ayarlarını kontrol edebilmesi sağlanacak. Uygulamada halihazırda çevrim içi ve çevrim dışı seçenekleri bulunuyor. Bununla birlikte günün belli saatlerinde gelen bildirimler, kullanıcıların rahatsız etme modu açıldığı için gösterilmiyor. Bu mod için özelleştirme imkanı sağlanacak.

Artık uygulamanın kullanıcıları, kendi istediği gibi bildirim zamanlaması yapabilecek. Daha önceden gece saatlerinde otomatik olarak aktifleşen rahatsız etme modu, kullanıcıların istediği gibi yönetilebilmesine olanak sağlanıyor. Böylelikle mesai saatleri dışında ya da izinli olunan günlerde bildirimlerin kapatılması mümkün olacak.

Yeni rahatsız etme modu özelliği hem bilgisayar hem de mobil cihazlarda kullanılabilir olacak. Slack bildirimleri için yapılan bu değişikliği kullanmak için de uygulama üzerinde ayar yapmak oldukça kolay olacak. Sol üstte yer alan kullanıcı ismine tıkladıktan sonra “Pause notifications” kısmında “Set a notification schedule” sekmesine tıklamak gerekecek. Buraya tıkladıktan sonra kullanıcıların karşısına, hangi günlerde ve hangi saatlerde bildirim alma özelliğini aktif hale getirebileceği yazıyor.

slack-bildirimleri-icin-beklenen-guncelleme-geldi-3.jpg

Ayarı mobil cihazlarda aktif hale getirmek için de ilk olarak uygulama ekranında sağ altta bulunan “You” sekmesine gitmek gerekiyor. Burada da “Notifications” sekmesine girdikten sonra “Notofication schedule” kısmına girmek gerekiyor. Her iki cihaz için yapılan ayarın bir kere yapılması yeterli olacak.

Uygulama, özelliği duyururken “bazılarınızın beklendiği hareket” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.