Slogandan gerçeğe: Helil Kınay güçlü aday!

Slogandan gerçeğe: Helil Kınay güçlü aday!

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Kınay, çaldığı her kapıdan sıktığı her el ve dokunduğu her evden, hizmet edeceği kent için daha da güç toplayarak çıkıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 15 Şubat Saat 17.30’da Karabağlar Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı’ndaki Karabağlar Buluşması öncesinde, yoğun ziyaret programlarıyla sahadaydı. Televizyon programıyla başlayan gün, oda, kooperatif, ev ve dernek ziyaretleriyle dopdoluydu.

whatsapp-image-2024-02-14-at-14-46-33-3.jpeg

“Birlikte Karabağlar” diyerek ilçede katılımcı ve demokrat bir yerel yönetim anlayışını yaşama geçirme hedefiyle seçim çalışmalarını sürdüren CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ilk olarak Ege Telgraf Televizyonu’nda konuk olduğu Yağmur Daştan’ın Seçim Sizin Programı’nda, “Helil Kınay Güçlü Aday” sloganının arka planındaki motivasyonu şu sözlerle anlattı: “Helil Kınay gibi olan, hayatı boyunca emekten, adaletten, kendi yürüdüğü yollarla kimseye bağlı olmadan kimsenin eşi-dostu-akrabası, yandaşı, ekonomik bağı, birinin bağlantısı olmadan hayatını kurmuş; dişiyle tırnağıyla buraya gelmiş; kendisi gibi aynı inancı taşıyan herkesle beraber yürüdüğü yollarda kendi emeğini kendi inancını toplumun her kesimi için büyütmeye çalışmış bir kişi olduğum için çok güçlüyüm ben. Ve bu yollarda tek başına bir insanın hiçbir çabası bir şey ifade etmez. Siz o çabanızı, o emeğinizi, o inancınızı örgütlü bir şekilde aynı ahlakla, doğrulukla herkes için iyilik isteyen herkesle birlikte büyütürseniz çok güçlüsünüzdür. Benim de yürüdüğüm yollarda birlikte yol aldığım yol arkadaşlarım, emek-demokrasi güçleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, bu yolun içinde olan her bir paydaş; sadece kendi iyiliğini değil herkesin iyiliğini düşündüğü için biz aslında hep birlikte çok güçlüyüz. Dolayısıyla güçlü kavramı, bizim neden güçlü olduğumuzun temel açılımı bu.

whatsapp-image-2024-02-14-at-14-46-33-1.jpeg

İLÇE EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİNDE

İlçe ekonomisinin lokomotifi konumundaki mobilya sektörünün mesleki çatısı İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’nı (İZMOD) ziyaret eden Helil Kınay, Başkan Hasan Tozkoparan ve oda yöneticileriyle birlikte sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilmesi gibi önemli bir işlevi olan Mobilya Akademi’yi gezdi. Başkan Tozkoparan ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkür eden ve Karabağlar’da dayanışmayı hep birlikte güçlendireceklerini vurgulayan Kınay, ekonomik krizin neden olduğu girdi maliyetlerindeki artışların ve yurttaşın alım gücündeki düşüşün olumsuz etkilediği sektör temsilcileriyle de sohbet etti. Kınay, mobilyacılar için sektörün geliştirilmesi ve Karabağlar için istihdamın artırılması için sektör bileşenleriyle ortak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

whatsapp-image-2024-02-14-at-14-46-34-1.jpeg

DERNEK, EV ZİYARETLERİNDE HER DURAK AYRI BİR ANADOLU RENGİ

Tüm Engelliler Federasyonu’na konuk olan Kınay, dezavantajlı kesimlerin yerel yönetim hizmetlerinden faydalanmasını düzenli bir sisteme bağlayacak hedefleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Viranşehir Ceylanpınar Kültür Dayanışma Derneği’nde, İzmir Denizlililer Dayanışma Derneği, Tüm Engelliler Kooperatifi, Vanlılar Derneği, Ercişliler Derneği ziyaretleriyle Karabağlar’daki Anadolu haritasını deyim yerindeyse arşınlayan CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, Selvili Mahallesi ve Maliyeciler Mahallesi’nde ev ziyaretleriyle konuk olduğu hemşerilerini dinledi, onlara Karabağlar’a ilişkin hayallerini anlattı.

whatsapp-image-2024-02-14-at-14-46-35-2.jpeg

GENÇ VE KADINLARIN PENCERESİNDEN GELECEĞİN KARABAĞLAR’I

Ayrıca İzmir Spor Düğün Salonu’nda, toplumun en dinamik kesimi gençlerle ve kadınlarla buluşan Helil Kınay, “Karabağlar’da çok daha kalabalık halaylarımızı çekecek, birlikte daha da güzelleşeceğiz” diye seslendiği yurttaşlara, genç ve kadınların penceresinden “geleceğin Karabağlar’ı” vizyonunu paylaştı. CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Kınay, Karabağlar’da kadınlara ve gençlere yönelik çalışmaların güçlendirilmesi için ortak yönetim anlayışı ile ortak çözümler üreteceklerini vurguladı. Helil Kınay, gün boyu süren tüm ziyaretlerinde ve birebir görüşmelerinde, tüm Karabağlar Halkı’nı, 15 Şubat Perşembe Saat 17.30’da Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı’nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Karabağlar Buluşması”na davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.