Snapchat geç kalmış bir yenilikle karşınızda! Abone sayılarını gösterecek

Snapchat geç kalmış bir yenilikle karşınızda! Abone sayılarını gösterecek

Snapchat, yeni bir özelliği uygulamaya imza attı. 

Artık içerik oluşturucular, kendi profillerinde abone sayılarını sergileme imkanı bulacak. Bu da pek çok markanın anlaşma sağlayacağı kişileri seçmesine olanak tanıyacak. 9 yıl önce hayatımıza giren uygulama böylelikle rakip uygulamalarda çok uzun zamandır olan bir özelliği entegre etmiş oldu.

Snapchat, artık içerik oluşturucuların kaç aboneye sahip olduğunu profillerinde göstermeye izin veriyor. Bu özellik, kullanıcılara ilk defa takipçileri ve izleyicileri hakkında açık olarak metrik bilgiler vermesini sağlayacak. The Verge‘ye konuşan bir Snapchat yetkilisi konuyla ilgili; “İçerik oluşturucu topluluğumuzdan gelen geri bildirimleri dinledik ve birçoğu Snapchat’teki toplulukların ne kadar büyük olduğunu görme seçeneğine sahip olmak istediklerini belirtti. Bu yüzden biz de abone sayılarını görünür kılmayı kararlaştırdık. İçerik oluşturucular bu özelliği ayarlardan diledikleri gibi açıp kapatabilecek” ifadelerini kullandı.

Şirket aynı zamanda platformdaki kullanıcılara kitleleri hakkında daha fazla bilgi veren ve markalarla koordinasyon kurmalarına yardımcı olan içerik oluşturucu profillerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. Böylelikle şirket daha fazla etkileşim alarak insanların iş için fırsat olarak gördüğü bir platform haline gelmek istemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.