Snapchat Hikayeleri web sitelerinde de...

Snapchat Hikayeleri web sitelerinde de...

Snapchat, kullanıcılarının azalması ve özelliklerinin Facebook tarafından kopyalanmasıyla mücadele etmek amacıyla yeni bir yola başvurmaya hazırlığı içinde.

Snapchat, Hikayeleri "Stories Everywhere" adlı bir özellikle web sitelerine getirmeyi planlıyor. Snapchat artık hikaye özelliğini mobil uygulamasından öteye taşıyarak "Stories Everywhere" özelliğine yönelik çalışmalara başladı. Bu özellikle birlikte Snapler başka uygulama ve web siteleri üzerinde görüntülenebilecek. Bu yöntemle Snapchat’in asıl amacı hikayeleri başka platformlar üzerinden izleyen kişileri uygulamayı indirmeye teşvik etmek olduğu belirtildi. 

Kullanıcı sayısını artırmaya yönelik bu hamleyle birlikte Snapchat kitlesini tekrar genişletmeyi planlıyor. Ayrıca Cheddar’a yapılan açıklamada Snapchat içerik ekibinin 2018 yılındaki hedefleride açıklandı. Bunlar hedefler arasında Discover Feed’in yeniden tasarlanması ve içeriğinin artırılması, içerik dağıtım ağını genişletmek, Snapchat uygulamasının tasarımında birkaç değişiklik bulunuyor. 

Özellik henüz geliştirme aşamalarının başında ve özelliğin ne zaman hayata geçeceği hakkında Snapchat’ten resmi bir açıklama gelmedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.