Snapchat, kullanım alanlarını genişletiyor

Snapchat, kullanım alanlarını genişletiyor

Üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarının deneyimlerini arttırmak isteyen Snapchat, masaüstü kullanıcılarını düşünerek "Snapchat for Web" özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu.

Dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olan Snapchat, getirdiği yeniliklerle son dönemde tırmanışa geçen şirket, bir özelliği daha kullanıcılarına sunmaya başladı. Şirket, bu kez masaüstü kullanıcılarını düşünerek Snapchat for Web özelliğini sundu. Snapchat for Web masaüstü bilgisayarlardan görüntülü arama, mesaj ve anlık görüntü gönderme, sohbet tepkileri gibi uygulamada bulunan birçok özelliği kapsıyor.

snapchat-plus-duyuruldu.webp

Web sürümü ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulacak. Özellik, platformun ücretli abonelik servisi Snapchat+ ile sunulmaya başlandı. Snapchat+’ın kkullanıldığı diğer ülkelerde de daha sonra bu özellik kullanılacak. Snapchat+ ile platform, Snap’lerinizi bir defadan fazla izleyen kullanıcıları görmekten uygulama simgesini değiştirmeye kadar bir dizi yenilik sunulacak. Ayrıca şirket, profilinizi daha fazla kişiselleştirme hakkı vereceğini savunuyor.

Snapchat+’ın Türkiye’de bulunmadığını belirtelim. Fakat platform, zamanla daha fazla ülkeye yayılmak istediklerini söyledi. Resmi duyuruya göre premium hizmetten faydalanabilecek ülkeler şu şekilde: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.