Snapchat'in yeni özelliği çok konuşulacak!

Snapchat'in yeni özelliği çok konuşulacak!

Snapchat artık müzikal GIF’ler göndermenize olanak sağlıyor.

Son zamanlarda kullanıcı sayısında ciddi problemler yaşayan Snapchat, dönemin gerisinde kalmaya yüz tutmaya başladı. Bu nedenle kullanıcılarından gelen istekleri geri çevirmemeye çalışan sosyal medya devi artık müzikal GIF’ler göndermenize olanak sağlıyor.

Snapchat dışında GIF’leri ile popülerleşen TuneMoji GIF’lerine artık Snapchat için erişmek mümkün olacak. Kullanıcılar bu GIF’leri hem birbirlerine sohbet ekranından gönderebilecek, hem de hikayelerinde paylaşabilecekler.

Müzikal GIF’leri kullanabilmeniz için Snapchat ile birlikte cihazınıza TuneMoji uygulamasının da kurulu olması gerekiyor. Bu uygulama yüklenmediği zaman maalesef bu özellikten yararlanamıyorsunuz. TuneMoji, aslında Instagram’ın GIF servisi olmayı üstlenen Giphy gibi işlemekte.

Snapchat'in yeni özelliği çok konuşulacak!


Lisanslı şarkı ve seslerin GIF’lerini sunan TuneMoji, büyük kitlesi ile dikkat çekiyor. Snapchat'in bu özelliği kullanıma sunması güzel ancak direkt olarak üçüncü parti bir uygulama ile işlemesi kullanıcıların canını sıkabilir. 

Instagram’da ise bu durum oldukça pratik bir şekilde çözülmüş durumda. TuneMoji CEO’su James Fabricant, kullanıcıları memnun etmek adına bir tür entegrasyon sistemi geliştireceklerini de paylaştı.

Bakalım üçüncü parti uygulamalar Snapchat'in tekrardan şahlanmasına yardımcı olabilecekler mi hep beraber bekleyip göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.