Snapchat'ten çalışanları için milyon dolarlık yılbaşı partisi düzenledi

Snapchat'ten çalışanları için milyon dolarlık yılbaşı partisi düzenledi

Snapchat'ın ana şirketi Snap Inc. ve CEO Evan Spiegel'in Los Angeles'ta verdiği yılbaşı partisinde 4 milyon dolar harcadıkları açıkladı.

Spiegel ve Snap, Microsoft Theater, bir bowling salonu ve Wolfgang Puck'ın restoranını içeren çeşitli mekanları kiraladı. Aynı zamanda parti de şarkıcı Drake de sahne aldı.


TMZ tarafından elde edilen belgelere göre, Snapchat'ın ana şirketi Snap Inc. ve CEO Evan Spiegel'in yılbaşı  partisinde 4 milyon dolar harcadıkları bildirildi.Snap'in 2017 yılını kapatma partisinin, Los Angeles şehir merkezinde çeşitli restoranlar, sinema salonları ve mekanları içeren büyük eğlence kompleksi LA Live'da gerçekleştirileceği söylendi.TMZ'ye göre, Spiegel ve Snap, "Microsoft Theatre ve Microsoft Square"e bakan neredeyse her mekanı -Katsuya, Lucky Strike, Tom's Urban, Conga Room ve Wolfgang Puck Bar & Grill'i- kiraladı.

Snap'in bu partiyi aylarca planladığını ve 5.000 misafir ağırlayacak izin belgelerini aldığı iddia edildi.Şarkıcı Drake'in de sahneye çıktığı parti de ilginç bir kural da vardı. Yapılan yılbaşı partisine katılan çalışanlara, fotoğraf çekme yasağı getirildi. Ayrıca fotoğraf çekilse bile katılımcılara kesinlikle paylaşılmaması söylendiği partinin fotoğrafları sızdırılsa da, Snapchat parti süresi boyunca uygulama üzerinden fotoğrafların paylaşılmasını da engelledi. Yine de Instagram'a partiyle ilgili bir takım fotoğraflara sızdı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.