Snapdragon 865 Plus için üzücü iddia

Snapdragon 865 Plus için üzücü iddia

Snapdragon 865 Plus için üzücü bir iddia ortaya atıldı.

Qualcomm, üreticilerden gelen istekler doğrultusunda Plus modelini planlıyordu. Yüksek maliyete sahip işlemciye, yeterli talep gelmemiş olabilir. Şubat aylarında, S865 Plus modelinin geleceğiyle alakalı söylentiler ortaya atılmıştı. Plus modeli, normal modelden daha yüksek saat hızlarına sahip ve oyun odaklı işlemciler oluyordu. Son gelen haberlere göre, yılın ikinci yarısında tanıtılan amiral gemisi akıllı telefonlara güç sağlamak için Snapdragon 865 Plus piyasaya sürülmeyecek.

Çin merkezli elektronik şirketi Meizu’nun Pazarlama Şefi Wan Zhigiang, Çin sosyal medya platformu Weibo’da bu yıl Snapdragon 865 Plus modelinin gelmeyeceğini belirtti. Bu yıl içerisinde tanıtılan bütün amiral gemisi telefonlar, Qualcomm tarafında Snapdragon 865 ile sınırlı olacak. Aşağıda yapılan açıklamayı Türkçe’ye çevirdiğimiz zaman, bu yıl S865+ işlemcinin olmayacağı belirtiliyor.

Bu yıl yeni bir işlemci tanıtılmasının önündeki büyük engellerden birisi, corona virüsü de olabilir. Üretimin yavaşlaması sebebiyle, birçok donanım üreticisi zor zamanlar geçiriyor. Tanıtımlar erteleniyor ve teslimatlar yavaşlıyor. Böyle bir durum içerisinde, yüksek maliyete sahip bir Plus işlemcinin üretilmeyecek olması da normal karşılandı. Ayrıca maliyet sebebiyle, Google ve LG gibi bazı markaların Plus işlemcileri yaklaşan amiral gemisi cihazlarına dahil etmek istemediği bildiriliyor. Ancak yinede, S865 işlemcisi oldukça güçlü ve hayal kırıklığına uğratmayacak özelliklere sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.