SOCAR: "Milyonlarca eve doğalgaz ulaştırmaktan gurur duyuyoruz"

SOCAR: "Milyonlarca eve doğalgaz ulaştırmaktan gurur duyuyoruz"

SOCAR Türkiye’nin doğal gaz iletişimi için hazırladığı reklam filminde, SOCAR uzmanlığıyla doğal gaza kavuşan evlerde yaşanan mutluluk ekrana yansıdı.

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye, “Gurur Duyuyoruz” filmiyle Türkiye’de milyonlarca eve doğalgaz hizmeti sunmaktan duyduğu gururu anlattı. SOCAR çalışanlarının gece gündüz çalışarak, büyük bir uzmanlıkla doğalgaz ulaştırdığı evlerde yaşanan mutluluğu vurgulayan reklam filmi, 9 Aralık akşamından itibaren televizyonda ve dijital mecralarda yayınlanmaya başladı.

SOCAR Türkiye’nin sunduğu hizmetle bir ailenin hayatında yaşanan mutlu anların çoğaldığını anlatan reklam filminde; dışardan eve giren bir gencin ısınmaktan duyduğu memnuniyet, eşinin yaptığı çorbayı içen bir babanın duyduğu hayranlık, yeni banyo yapan çocuğuna “sıhhatler olsun” diyen bir annenin duyduğu mutluluk duygusuna vurgu yapıldı. SOCAR Türkiye’nin “Herkes evinde sıcacık anları doya doya yaşasın diye” hizmet verdiğine ve bununla gurur duyduğuna dikkat çekildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.