Şoför koltuğunda bir başkan

Şoför koltuğunda bir başkan

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Bağyurdu-Armutlu mahallelerinin bulunduğu güzergahta yolcu taşımacılığı yapan minibüslerden birinin şoför koltuğuna geçip, hem vatandaşların hem de şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, toplumun bütün kesimleri ile bir araya gelmeye ve sorunları yerinde görüp, çözüm üretmeye devam ediyor. Armutlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uğurlu, programın ardında Armutlu ve Aşağıkızılca mahallelerinin bulunduğu güzergahta yolcu taşımacılığı yapan minibüslerden birinin şoför koltuğuna geçip, şoförlük yaptı. Uğurlu, "Armutlu ve Aşağıkızılca Mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Hem onların sorunlarını dinledik hem de vatandaşlarımızın yolculuk esnasındaki sıkıntı ve sorunlarını yerinde tespit etmek için şoför koltuğuna oturduk" dedi.

2-062.jpeg

Minibüse binen yolcularla sohbet eden Başkan Uğurlu, vatandaşların hem ulaşım hem de hizmetlerle ilgili talep ve beklentilerini de dinledi. Uğurlu, “Biz oturduğu koltuktan güç alan değil, oturduğu koltuğa güç veren bir anlayışın mensuplarıyız. Bizim için hiçbir şey halka hizmet etmekten daha önemli değildir. Her şeyden önce her türlü güzelliğe ve hizmete layık olan Kemalpaşa’mıza gece-gündüz demeden hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizler için her şeyden daha önemlidir. Bugün hem vatandaşlarımızla hem de şoför esnafımızla uygulamalı olarak bir araya geldik ve bizler için önemli olan değerli fikirlerini dinledik. Halkımızın huzuru ve rahatı için elimizden ne geliyorsa bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da eksiksiz olarak yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

3-038.jpeg

Hakla iç içe olduğu için büyük takdir gören Başkan Uğurlu´nun sürdüğü minibüse binen yolcular, şoför koltuğunda belediye başkanını görünce çok şaşırdılar. Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun bu tarz sürprizlerine alıştıklarını belirten Kemalpaşalılar, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
5-008.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.