Soft Estetik ve Güzellik Salonu Manisa’da açıldı.

Soft Estetik ve Güzellik Salonu Manisa’da açıldı.

Selma Ulukan ve Fikriye Efe tarafından kurulan Soft Estetik ve Güzellik Salonu, Şehzadeler ilçesi Utku Mahallesi İzmir Caddesinde hizmete açıldı.

A'dan Z'ye bakım hizmetlerini bir arada sunan güzellik merkezinin açılışına Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yunusemre eski Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar katıldı.

Soft Estetik ve Güzellik Salonu hakkında bilgi veren Selma Ulukan ve Fikriye Efe, bakımına önem gösteren bayanlar için özellikle cilt bakımı konsunda alanında uzman bir ekiple çalıştıklarını söyledi.

Selma Ulukan, şunları söyledi: “Medikal cilt bakımı, dermotolojik veya dermokozmetik ürünler kullanılan ve profesyoneller tarafından uygulaması yapılan cilt bakımıdır. Medikal cilt bakımı, cildinize canlılığını yeniden kazandırmak, ciltte biriken yağ, siyah nokta, makyaj artıkları gibi, cildin solgun görünmesine neden olan faktörlerden cildi kısa sürede arındırmak amacıyla yapılır. Ayrıca, cildinize estetik bir görüntü kazandırmasının yanı sıra deri sağlığınız için de önem taşır. Derinizi zararlı dış etmenlere karşı daha güçlü bir hale getirir ve cildinizi sıkılaştırır. Soft’da cildiniz detaylı bir şekilde analiz ediyoruz. Analiz sonrasında cildinizin ihtiyaç duyduğu tedaviyi de belirliyoruz. Cildinizi kir, yağ, makyaj artıkları ve diğer dış etkenlerden temizliyoruz. Peeling işlemi ile temizlenen cildiniz bakıma hazır hale getiriliyor. Cildinizi temizleme işlemi dermokozmetik ürünlerle yapılıyor. Cildinizin ihtiyacı tedavi cilt bakım uzmanı tarafından uygulanmaya başlanıyor. İhtiyacınız olan cilt yenileme, akne tedavisi, sivilce tedavisi ve benzeri tedaviler yapılıyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.