Şok! 30 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Şok! 30 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Güney Koreli kripto para borsası, hacklendiğini ve 30 milyon dolarlık kripto paranın çalındığını açıkladı.

Bildiğiniz üzere artık yavaş yavaş kripto para birimlerinin hayatımıza girdiği bir çağdayız. Son olarak Eminönü'nde bir dövizcinin kripto para kabul ettiği haberi ortalıklarda dolanmaktaydı. Her ne kadar sanal bir para olsada para her zaman paradır ve bu alanda büyük yatırımlar da yapılmaya devam etmekte.

Eh haliyle bu büyüme de bazı dolandırıcı ve hırsızların dikkatini çekmekte ve yön değiştirmelerine sebep olmakta. Son olarak gelen bilgilere göre Güney Koreli kripto para borsası, hacklendiğini ve 30 milyon dolarlık kripto paranın çalındığını duyurdu.

Bithumb'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre dün gece ve bu sabah platformdan 32 milyon dolar değerinde kripto para çalındı. Bithumb tarafından yapılan açıklamada hangi kripto paraların çalındığı henüz açıklanmadı.

Platform, güvenlik sağlanana kadar geçici bir süre para yatırma ve çekme hizmetlerinin durdurulduğunu belirtti. Bithumb, çalınan paraların tazmin edileceğini ve yatırımcı varlıklarının güvenli bir şekilde internete bağlı olmayan hesaplara aktarıldığını bildirdi.

Bu darbe haliyle kripto para borsasını da kötü etkileti ve yüzde 2 gerilemesine sebep oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.