Şok: Celal Kılıçdaroğlu Ölüm Orucuna Başlayacak

Şok: Celal Kılıçdaroğlu Ölüm Orucuna Başlayacak

Kılıçdaroğlu'ndan şok hareket ölüm orucuna başlayacağını duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna başlayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) karşı mücadeleye destek vermek amacıyla Aydın'ın Söke ilçesinden Didim'e 56 kilometrelik yürüyüşü bugün tamamlayan Celal Kılıçdaroğlu'ndan şok eden açıklama. 

Didim'de bir grup CHP'linin tepkisiyle karşılaşan Celal Kılıçdaroğlu, burada açlık grevine başlayacağını duyurdu. Telefonla kendisini arayanlar tarafından tehdit edildiğini öne süren Kılıçdaroğlu, FETÖ ile Didim belediyesi arasında olduğunu öne sürdüğü bağlantıyı ortaya çıkarmak amacıyla yaptığı protestoyu bireysel olarak devam ettireceğini söyleyerek: "Didim belediyesine ipotek ve kaynakların hesap vermesi için ölüm orucuna başlayacağım. Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçemi vereceğim. Çok yorgunum ve herkesten özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın Kılıçdaroğlu ile görüştüm başlığı altında gazetecilere açıklama yaptığını söyleyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a seslenerek tüm FETÖcülerle mücadele edeceğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum