Şok Gelişme: BTCTurk hacklendi iddiası!

Şok Gelişme: BTCTurk hacklendi iddiası!

Şu anda tüm kullanıcılar para çekme talebinde bulunsa bunu karşılayabilecek güçleri olduğunu belirten borsa hakkında şok edici bir iddia ortaya atıldı. BTCTurk hacklendi mi?

Thodex vurgunu, Vebitcoin adlı borsanın kapanması ve bazı alış / satış işlemlerinin gerçekleşmemesi gibi olaylar sonrasında ülkemizdeki kripto para borsalarına güven oldukça azaldı. Ülkemizin en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan BTCTurk ise bu süreçte açıklamaları ile güven tazeledi.

@pokemouuz kullanıcı adlı Twitter kullanıcısı, BTCTürk’ten kullanıcı verilerinin sızdırıldığına ve bir hacker forumunda satışa çıkarıldığına dair bir paylaşım yaptı. Sızdırılan veriler arasında Ad Soyad, E-Posta, Doğum Tarihi, Telefon Numarası, Açık Adres, IP Adresi ve diğer kimlik bilgilerinin bulunduğu belirtiliyor.

basliksiz-1-250.jpg
BTCTurk tarafından konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez, sizlerle paylaşacağız. Bazı kaynaklar verilerin geçtiğimiz yıllara ait olduğunu iddia ederken, bazıları aralarında yenilerinin de olduğunu iddia ediyor.

Şu anda olayın bir iddiadan ibaret olduğunu ve resmi bir açıklama yapılmadığını tekrar hatırlatmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.