Şok itiraf! Ünlü modelin annesi zorla cinsel...

Şok itiraf! Ünlü modelin annesi zorla cinsel...

Nikki DuBose, hayatında yaşadığı problemlerin kaynağının ailesinin olduğunu söyleyerek, "Küçükken annem beni taciz ediyordu" dedi.

Ünlü model Nikki DuBose'un, hayatında yaşadığı problemlerin kaynağının küçükken ailesinden gördüğü cinsel taciz olduğunu açıklaması ABD'de bomba etkisi yarattı.
 
TACİZ EDİLDİĞİNİN FARKINA SONRADAN VARDI

Nikki, babası 2 yaşında hapse girince annesi tarafından büyütüldü. Akıl sağlığı sorunları olan ve alkol bağımlısı olan annesinin elle yaptığı tacizleri ve söylemleri banyo zamanında kötüleşiyordu. Nikki, o zamanlarda annesinin kendisini taciz ettiğinde bunu anlamadığını ancak aklı ermeye başlayınca bunun farkına vardığını söyledi.
 
"ZORLA CİNSELLİK İÇEREN ŞEYLER İZLETTİRDİ"
 
Nikki DuBose, "Annem sadece annelik yapıyor sanıyordum. O benim annemdi ve başka bir şey anlamıyordum." diye konuştu. Nikki büyüdükçe annesinin tacizleri sıklaşıyordu. Nikki, "Ben 13 yaşımdayken bana zorla cinsellik içeren şeyler izletirdi" Model, durumun tam olarak farkında bile olmadığını ve bunun onu daha çok etkilediğini söyledi. Annesi onun internetten erkekler ile flört etmesini sağladı. Sahte bir hesap açarak kendi kızıyla flört bile etti.
 
"ANNEM ÖLÜNCE TRAVMADAN KURTULDUM"
 
Nikki, lisedeyken sürekli kustuğunu ve yemek bozukluğuna sahip olduğunu belirtti. Ebeveynlerin durumun farkında iken onu umursamadı. Nikki, büyüyüp New York'a taşındı ama travmadan dolayı edindiği hastalıklar peşini bırakmadı.Ünlü model yaşadıklarını böyle anlattı: "Annem yüzünden yeme bozukluğum ve çoklu kişilik bozukluğum var. İlişkiden ilişkiye atlıyorum; seks bağımlısıyım. Annem 45 yaşında iken ölünce travmamı atlatmayı ve bunu yaşayan başkalarının sesi olmaya karar verdim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.