Sokak Hayvanları için Yoğun Mesai

Sokak Hayvanları için Yoğun Mesai

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda bakımının yapılması ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı projelerine bir yenisini daha ekleyerek sokak hayvanlarına daha modern ve sıcak bir yuva sağlayacak. Sokak hayvanların muhafaza edileceği bir barınak yapmak için kolları sıvayan Kula Belediyesi ekipleri, yer tespiti için çalışmalarına devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ile birlikte Seyit Ali Mahallesi Gargar Mevkisinde yer alan 5 dönümlük bir alan için yer tespitinde bulundu. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, hayvan dostu belediyecilik anlayışı ile yeni ve daha kapsamlı bir hayvan barınağı yapmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalara başladıklarını belirterek, “Hayvanların korunması ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi hususunda çalışmalarımız sürüyor. Mevcut barınağın yeterli gelmemesi nedeniyle yeni barınak alanı arayışımız başladı. Hayvanları çevre şartlarında zarar görmemeleri ve daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için kolları sıvadık” dedi. Hayvan barınağı yapılacak yer konusunda araştırmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Tosun, “Hayvanlar için yapacağımız bu barınak alanı geniş ve ferah bir yerde olmalı ve uzun süre kullanmamıza imkan vermelidir. Bunun için de ekiplerimiz yer tespiti konusunda titiz çalışmaktadır. İnşallah yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak sokak hayvanlarımıza modern bir barınak kazandıracağız” dedi.

Kula Belediyesi ekipleri, hayvan barınağı yapılacak yer için altyapı ve fizibilite çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.