Sokak Hayvanlarının Yardımına Koştu

Sokak Hayvanlarının Yardımına Koştu

Kula’da son günlerde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için mahalle aralarına ve kırsal bölgelere mama bırakıldı.

Kula’da son günlerde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için mahalle aralarına ve kırsal bölgelere mama bırakıldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, tüm canlıların yaşam hakkını gözeterek zor anlarında yardımlarına koştuklarını söyledi.

Kula Belediyesi, son zamanlarda yoğun kar yağışı dolayısıyla aç kalan sokak hayvanlarını beslemek için farklı noktalara hayvan maması ve kuşyemi bıraktı. Sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı cadde, sokak ve kırsal bölgelere mama dağıtımı yapan Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kula Veterineri Mustafa Kulaşen ve ekipleri, kış aylarında hayvanların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Divlit yanardağı, Kula Göleti ve mahalle aralarına hayvan maması ve kuşyemi bırakılarak hayvanların beslenme ihtiyacı karşılandı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, hayvan dostu belediyecilik anlayışı ile bu yöndeki çalışmalarını yaz kış demeden sürdürdüklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece insan odaklı hizmet için değil, bir arada yaşadığımız, aynı çevreyi paylaştığımız tüm can dostlarımız için de var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle kış aylarında ağır hava koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için tüm imkanlarımızla sahipsiz hayvanlarımızın yanındayız. Yeni yılda da Kula’nın şanslı can dostları için pek çok sürprizimiz olacak" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.