Sokak köpeğine pompalı tüfekli saldırı!

Sokak köpeğine pompalı tüfekli saldırı!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir gönüllü tarafından bakılan sokak köpeğine pompalı tüfek ile ateş edildi.

İzmir'in Seferihisar ilçesi Çolak İbrahim Bey Mahallesi’nde bir gönüllünün baktığı sokak köpeğine pompalı tüfekle ateş edildi. Ağır yararlanan köpek hayvan severler tarafından özel bir kliniğe götürüldü. Köpeğin bedeninden 12 saçma çıkartıldığı belirtildi.

8be02a97-40c7-4e6a-84a6-13fe1a0d09d9.jpg

Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Fevziye Özkan, tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada köpeğin durumu hakkında şu bilgiler verildi:

"İzmir'in Seferihisar ilçesi Çolak İbrahim Bey Mahallesi 96 sokak civarında sokakta gönüllünün baktığı aşılı, kısır ve uysal olan bu köpeği yakından mesafeden pompalı tüfekle vurarak ( zevk için olduğunu düşünüyoruz ) canına kast edilmiştir. Ağır yaralı olarak sürünerek geldiği sokağında, onu besleyen gönüllü tarafından derhal özel kliniğe götürülüyor, ameliyata giriyor ve bedeninden 12 saçma çıkarılıyor. (Klinik raporu mevcuttur) Bölge sakinleri dikkatli olun! Çoluk çocuğunuza sıkı göz kulak olun. Mazallah eli tüfekle gezen canilere denk gelmesin!"

423bcf6a-55b7-49ca-869a-e30f368c7867.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.