Söke'de belgesel çekimleri sürüyor

Söke'de belgesel çekimleri sürüyor

Söke Meandros Casting Prodüksiyon' un yürüttüğü çalışma, Yapımcı/Yönetmen Selami Taner ve Görüntü Yönetmeni Teoman Zelvi tarafından hazırlandı.

Söke Meandros Casting Prodüksiyon' un yürüttüğü çalışma, Yapımcı/Yönetmen Selami Taner ve  Görüntü Yönetmeni Teoman Zelvi tarafından hazırlandı. SÖKE 'bir başka güzel isimli proje ile Söke de büyük bir eksiklik gideriliyor.

Yapımcı/Yönetmen Selami Taner; çalışmalara ilişkin şunları söyledi; Uzun süren gözlem ve araştırmalarım sonucunda Söke ve Sökelilerin bir belgesel ve tanıtım a ihtiyacı oldugunu tesbit ettim ,1 yıl önce belgesel için çalışmalara başladım,Yaklaşık 4 ay gibi bir zaman diliminde proje ye yogunlaştım ,gerekli görüşmeleri gerçekleştirdim bu süre içinde 1. Etap çekimlerini yaptık şu an 2. Etap çekimlerimiz devam ediyor daha sonra 3. Etap çekimleri ile belgeseli tamamlamayı planladım,çekimlerimiz de son teknoloji 4K kamera,4K havadan çekim drone,4K aksiyon kamerası ve en son sistem teknik cihazlar kullanıyoruz. Projenin hazırlık aşamasında bir hayli zorluklar yaşadıklarını belirten Yapımcı/Yönetmen Selami Taner Projenin ye en başından bugüne kadar yanımda olan Aydın Vali Yardımcımız Mustafa Ayhan, Söke ilçe Kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ve Başkan Yardımcımız Ahmet Karakaş' ın bu çalışmamızda bize çok büyük destekleri oldu teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Söke deki bulunan STK' lar ve Söke' nin değerli iş adamları bizi yalnız bırakmadılar. Biz bu belgeselde, Söke' yi sadece ismen bilenlere ilçemizde ne var ne yok A'dan Z'ye anlatmayı planladık. İşinde uzman ve degerli arkadaşlarımla ekip olarak toplandık ve bu projeyi yapmaya karar verdik. Çekimlerimizi, hava şartları da el verirse Aralık ayı sonuna kadar tamamlamayı planladık.”

Söke Belgeseli Çekmek Benim İçin Bir Onur;

Projeye Görüntü Yönetmeni olarak imza atan Teoman Zelvi de, heyecanını şu sözlerle dile getirdi; “İstanbul medyasında 20 yılı aşkın süredir Haber Kameramanlığı ve sonrasında Görüntü Yönetmenliği yaptım. Mesleğe 96 senesinde Söke' de yerel bir televizyonda başlamıştım. Kısa bir süre sonra da İstanbul' a gidip, çeşitli ulusal kanallarda görev aldım. Yıl 2016 ve yolum tekrar Söke ile kesişti. Bunca yıl sonra, baba toprağında Belgesel çekiyor olmak bana gurur veriyor. Aslında bu benim minnet borcumdu ve bu borcu yerine getirmiş olmaktan büyük bir haz duyuyorum.”

Belgeselin metin yazarlığını, ulusal radyolardan sesine aşina olduğumuz Haber Spikeri-Editör Güler İsmailoğlu Zelvi üstlendi.

Çekimler Tüm Hızıyla Sürüyor 

Son derece renkli görüntülerin bulunduğu belgesele, 'beyaz altın' pamuk damga vuracak. İlçenin karakteristik özelliklerinin vurgulandığı çekimler, halkın da yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.