Sol Eline Ameliyatla Tekrar Kavuştu

Sol Eline Ameliyatla Tekrar Kavuştu

1 saatlik operasyonla eski sağlığına kavuştu.

Sol elinde ağrı ve hareketsizlik şikayetleriyle Gözde İzmir Hastanesi'ne başvuran Ümmügülsüm Sırasöğüt, Özel Gözde İzmir Hastanesi'nde gerçekleştirilen 1 saatlik operasyonla eski sağlığına kavuştu.

47 yaşındaki ev hanımı Sırasöğüt, bundan 2 yıl önce sol elinden tendon ameliyatı oldu. Ameliyat sonrasında mutlaka yapması gerek kültür fizik hareketlerini oğlunun bakıma muhtaç olması nedeniyle aksatan Sırasöğüt'ün sol elinin üç parmağı hareketsiz kaldı.

Parmakların hareketsiz olmasından ötürü eklem yerlerinde kireçlenme ve bozulma gerçekleşen Ümmügülsüm hanım hem ağrı çekiyor hem de elini kullanamıyordu.

????????????????????????????????????

Sırasöğüt, oğlunun vefatının ardından ameliyat olmaya karar verdi ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op Dr. Koray Çamurdan tarafından tekrar muayene edildi.

Başarılı geçen ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Koray Çamurdan, “ Hastamızın sol eli uzun süre aynı durumda kaldığı için eklemlerde kireçlenme ve bozulmalar olmuş. Yapılan operasyonda hastamızın öncelikle kemik uçları temizlendi ve silikon protez uygulandı. Ameliyatın ardından hastamızın eli normal şekline kavuştu. Bundan sonra da fizik tedavi seanslarına devam edecek. 1 buçuk ay içinde elini eskisi gibi kullanabilecek” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.