SÖMESTR ÖNCESİ AGORA SOHBETLERİ’NDE

SÖMESTR ÖNCESİ AGORA SOHBETLERİ’NDE

“ÇOCUKLARLA TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM” KONUŞULACAK

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği ve her hafta Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A Blok aktivite alanında gerçekleştirilen Agora Sohbetleri birbirinden değerli konu ve konuklara yer vermeye devam ediyor. Sağlıklı yaşamdan, ruhsal gelişime hayata dair ne varsa ele alınan Agora Sohbetleri’nde bu hafta güncel sorunlardan biri ele alınacak. Sömestr tatillin başlamasıyla çocuklarla ilgili konuların işleneceği Agora Sohbetlerinde “ Çocuklarla Teknoloji ve İletişim” konusu 20 Ocak Cuma günü Agora Sohbetleri takipçileri ile buluşacak.

Psikolog Ahmet Konya 1996 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Psikoterapist, aile terapisti, psikodramatist  unvanlarını aldı. 2 sene diyaliz hastalarının rehabilitasyonu ile ilgili grup çalışmaları yapmıştır. Uzun yıllar kamuda ve özel hastanelerde klinik psikoloji alanında çalıştı. Birçok televizyon ve radyo programına katılmıştır. Kamu kuruluşlarında ve hastanelerinde, özel hastanelerde, eğitim kurumlarında,  işletmelerde, farklı sektörlerde geniş bir yelpazede pek çok seminer-eğitim vermektedir.  

20 Ocak Cuma günü gerçekleşecek olan söyleşide Psikolog Ahmet Konya birçok ailenin karşı karşıya olduğu çocuklarla teknoloji ve iletişim konusu hakkında söyleşi yapacak. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gün geçtikçe hızlandığı düşünüldüğünde akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve internet teknolojileri yaşamımızın vazgeçilmez yeri haline gelmiştir. Akıllı telefon, bilgisayar ve internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte çocukların hayatının da bütününü kaplayan teknoloji ailelerin korkulu rüyası haline gelmeye başlamıştır. İnternet, bir bilgi ve iletişim kaynağı olmanın ötesinde, bazı kişiler için bağımlılığa dönüşmüş ve ortaya çağımızın hastalığı teknoloji bağımlılığı ortaya çıkmıştır. Hayatımıza kolaylıklar getirse de okul çağında bir çocuğun hayatında bağımlılık yaratmasının sakıncalı olduğu teknoloji hakkında bilgiler verecek olan Ahmet Konya 20 Ocak Cuma günü saat 16.00’da A blok etkinlik alanında ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan;  çocuklar için teknolojinin kontrollü kullanılması konusunun önemini belirterek, Agora sohbetlerinde sömestr dönemi öncesi ebeveynler için önemli bir konuya yer vereceklerini söyledi. Noyan;  20 Ocak Cuma günü gerçekleşecek “Çocuklarla Teknoloji ve İletişim” konulu sohbete tüm aileleri davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.