Son Dakika: ABD Terör Saldırısı Konusunda Uyardı

Son Dakika: ABD Terör Saldırısı Konusunda Uyardı

ABD Dışişleri Bakanlığı, terör saldırısı uyarısı yaptı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanlığı, yaz aylarında Avrupa'ya seyahat etmeyi planlayan vatandaşlarını olası bir terör saldırısına karşı uyardı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde Avrupa ve Avrupa'ya seyahat başlığı altında yapılan uyarıda Avrupa'nın genelinde muhtemel terör saldırısı olabileceğine yer verilerek, özellikle büyük organizasyonlarda, toplu taşıma araçlarında ve turistik bölgelerde dikkatli olunması çağrısı yaptı.

31 Ağustos 2016 tarihi ile uyarının öneminin azalacağı belirtilirken özellikle turistik bölgelerin terörist saldırılarına karşı bir numaralı hedef olduğu belirtildi.

Euro 2016'da da uyarıya dahil edildi

Dışişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada Euro 2016 da muhtemel hedef olarak gösterilirken aynı şekilde geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 26-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan bisiklet yarışının da hedefler arasında olabileceği belirtildi.

Polonya'da Tour de France ile aynı günlerde düzenlenilmesi planlanan ve 2 milyon 500 bin civarı insanı bir araya getireceği tahmin edilen Katolik Kilisesi Dünya Gençler Günü de muhtemel hedefler arasına dahil edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.