Son Dakika. Meteoroloji’den yağış uyarısı geldi!

Son Dakika. Meteoroloji’den yağış uyarısı geldi!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada kuvvetli yağışlar beklendiği belirtildi.

Arif Çayan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam ve yarın için hava tahmin raporlarını yayımladı. Doğu Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi’ni kapsayan tahminlerde, yerel olarak kuvvetli yağış beklendiği vurgulanarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililer ve vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji’den yapılan açıklama şöyle, ‘Bu akşam ve yarın (Perşembe) iç kesimlerde görülecek sağanak yağışların; Konya’nın güneyi, Antalya’nın kuzeydoğu kesimleri, Karaman, gece saatlerinden itibaren ise Niğde, Sivas, Kayseri’nin doğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, lokal dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu gece ve yarın (Perşembe) Doğu Akdeniz’de görülecek yağışların Adana’nın doğusu, Hatay’ın kıyı kesimleri, Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş’ın batısında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, dolu, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.