Sonbaharda vücut direncinizi arttırmak için bunları yapın!

Sonbaharda vücut direncinizi arttırmak için bunları yapın!

Diyetisyen İlkay Öngen, bağışıklık sistemini güçlendirmek için sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemli olduğunu belirtti

Yaklaşık 15 yıldır diyet ve sağlıklı beslenme sektöründe hizmet verdiğini kaydeden İlkay Öngen, bu deneyimleri Bodrum Konacık'ta yaşama geçirdiği İlkay Öngen Beslenme Danışmanlığı ile sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenler için paylaştığını ifade etti. 

KİŞİYE ÖZEL BESLENME PROGRAMI

Her bireyin vücut yapısının ve beslenme alışkanlığının farklı olduğunu anlatan İlkay Öngen, “Bize gelen danışanlarımızın önce vücut sağlık haritasını çıkarıyoruz. Kronik hastalığı var mı, yaşama şekli, aktiflik derecesi nedir, gıda alerjisi var mı bunları tespit ediyoruz. Daha sonra kişiye özel bir sağlıklı beslenme listesi hazırlıyoruz. Burada bizim amacımız kısa sürede kilo verdirmek değil, uzun vadede sağlıklı bir beslenme şekline kavuşmasıdır. Kalıcı sonuçlar elde etmek için gerekli tüm beslenme ipuçlarını danışanlarımıza veriyoruz. Bununla birlikte hem sevdiği yemeklerden vazgeçmemesini hem de sosyal ortamlardan geri kalmamasını da sağlıyoruz. Onların hayatlarına dokunuyor ve yön veriyoruz. Kilo koruma programı ile de verilen kiloları geri almamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

KAPIYA TESLİM DİYET YEMEKLERİ

Obezitenin artık küçük yaşlarda da görülebildiğini ve geniş bir yaş aralığına hizmet verdiklerini ifade eden Diyetisyen İlkay Öngen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erişkin ve cocuk hastalarımızın yanı sıra; hamilelere, emziren annelere, sporculara, kilo vermek ve almak isteyenlere beslenme danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Kurumsal beslenme danışmanlığı da yapıyoruz. İş yerleri, okullar ve kreşlere giderek orada sağlıklı beslenmenin ipuçlarını paylaşıyoruz. Çalışanlar için Bodrum Maride Cafe işbirliğiyle kapıya teslim diyet yemek hizmetimiz de bulunuyor. Böylelikle çalışan kişiler kalori ve porsiyon hesabı yapmadan bugün ne yesem endişesi duymadan rahatlıkla yemeklerini tüketebiliyor. Ayrıca vücudu toksinlerden arındıran detox paketlerimiz de bulunuyor. Sonbaharda düşen bağışıklık sistemini ayağa kaldıracak ve yorgunluk giderecek bu arındırıcı detox içeceklerini evinizdeki malzemelerle hazırlayabilirsiniz” 

ONLINE BESLENME DANIŞMANLIĞI 

Türkiye'nin her yerinden hatta Amerika ve Avrupa ülkelerinden danışanlara online hizmet verdiğini söyleyen Öngen, Whatsapp üzerinden yüz yüze gerçekleştirdikleri haftalık seanslarla birlikte beslenme listelerini güncellediklerini ve kilo kontrolünü sistemli şekilde sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.