Soner The Hair Creators, profesyonel ekibiyle hizmet veriyor

Soner The Hair Creators, profesyonel ekibiyle hizmet veriyor

Uyguladığı tasarımlar ve getirdiği yeniliklerle kadınların vazgeçilmez kuaförü olmayı başaran Soner The Hair Creators, yaz sezonunun gelmesiyle çalışmalarını hızlandırdı.

Manikür-pedikür, nişan başı, gelin başı, saç kesimi ve profesyonel makyaj da son trendlerin bilinen adresi Soner The Hair Creators, profesyonel ekibiyle hizmet veriyor. Her kesimden ve her yaş grubundan birçok müşterisini ağırlayan Soner Hair Creators, yaz sezonunun gelmesi, düğün sezonunun da başlamasıyla küçük dokunuşlarla büyük mucizeler yaratıyor. 

Yılın son trendlerini katıldığı yurtiçi ve yurtdışı eğitimlerde takip ederek kendi salonunda uygulayan Soner Bozkurt; boya, röfle, balyaj, makyaj, saç kesimi, kaş, manikür, pedikür, nişan ve gelin başı, gelin saçı kesimi, saç şekilleri ve fön  gibi hizmetleri de  veriyor.

Geniş ferah, rahat ve steril mekanı ile müşterilerine en kaliteli hizmeti sunduklarının altını çizen Bozkurt, saçlara takılan aksesurların 2019 yaz sezonunun trendleri olduğunu söyledi. Bozkurt, “Modası geçmeyen bar tokalar,  saç modeline boyut atlatan bantlar, parti saçlarının yeni favorisi simler, küpelerle güçlü bir takım oluşturan karakterli tel tokalar, dantel detaylı aksesuarlar, saçlara iliştirilen doğal çiçekler, sezonun en cool stili art deco taçlar, fiyonk-kurdele, plastik veya metal aksesuarlarla desteklenmiş at kuyruğu, umursamaz bir görünüm yakalamayı sağlayan incili çıtçıtlar ve kemik tokalar, taşlı taraklar,  sportif bantlar, fularlar-sokağın asi temsilcisi bandanalar yılın trendlerini oluşturuyor. Erkek bölümünde ise saç kesiminin yanı sıra cilt bakımı, manikür, pedikür, keratin saç düzleştirme ve dolgu bakım uygulamaları yapılıyor. Güzelliğinize güzellik katan salonumuz müşterilerini bulunduğu mekanların en gözdesi yapıyor” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.