Sony açıkladı!.. PlayStation 5 ne zaman çıkacak?

Sony açıkladı!.. PlayStation 5 ne zaman çıkacak?

PlayStation Kuzey Amerika bölge yöneticisi, yeni konsol ve sanal gerçeklik üzerine bilgi verdi

Kaliforniya'da her yıl düzenlenen E3 adlı oyun fuarında Sony'nin yüzü olan Shawn Layden, PlayStation'ın Kuzey Amerika bölge yöneticisi olmanın yanı sıra, Sony Interactive Entertainment America ve Sonhy Interactive Worldwide Studios adlı, grubun geliştirici bölümünün de başkanlığını yapıyor.

1987 yılından beri Sony'de çalışan Layden, Golem ile yaptığı röportajda PlayStation'ı ve sektörü değerlendirdi. Layden, konsollar arası oyun geçişleri konusunda, PS4 Pro'da çalışan bir oyunun PS4'te ne zaman çalışmayacağı sorusuna, "Asla!" şeklinde yanıt veriyor. Pro, Sony için oyunlara 4K ve HDR keyfi eklemenin bir yolu. Ayrıca daha kararlı bir görüntü oranı ve geniş disk alanı sunuyor.

PlayStation 5'in yakında çıkacağını, ancak hâlen zaman olduğunu söyleyen Layden'dan önce, şirkete yakın bir kişi konsolun 2018'de beklendiğini açıklamıştı. Ancak, Layden'a bakılırsa, yeni bir PlayStation konsol ile 2018'den sonra da karşılaşabiliriz.

Bugüne dek 1 milyondan fazla PlayStation VR sattıklarını belirten Layden, birçok pazarda ürünün tükendiğini söylüyr. Bu aydan itibaren ise yeni parti ürünlerin dağılacağını ve satışların hızla devam edeceğini ekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.