Sony Pictures Television 4 Türk Televizyon Kanalı Aldı

Sony Pictures Television 4 Türk Televizyon Kanalı Aldı

Sony Pictures Television (SPT), Türkiye'de yayın yapmakta olan Planet Kanalları Platformu olarak ücretsiz yayın yapan, Planet Pembe, Planet Türk, Planet Mutfak ve Planet Çocuk kanallarının çoğunluk hisselerini aldı.

SPT'nin Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CEEEMA Bölge Yöneticisi Leyle Stewart satın alma işlemini büyük bir ortaklık olarak nitelendirerek, Türkiye'nin çok canlı bir pazar olduğunu söyledi. Yatırım için yer ve doğru ortaklık aradıklarını belirten kıdemli başkan yardımcısı, geniş bilgi ve tecrübelerini Planet TV ile paylaşarak, güçlü uluslar arası markalar kuracaklarını ifade etti. Stewart ayrıca güçlü olan portföylerini daha fazla güçlü hale getireceklerini belirtti.

Planet kanallarının ve medya temsil alanında ilerleyen Satış Ofisi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada Planet TV'nin Türkiye'de temalı televizyon kanallarının öncülerinden olduğunu ve serbest kanal pazarında büyük bir yere sahip olduğunu belirtti. Sefada satış işlemlerine ilişkin olarak, Sony'nin sahip olduğu marka değeri ve Planet TV kanallarının izleyici ve reklam verenler arasında sahip olduğu başarılı kimliğin birleşmesinin kendilerini daha da büyük başarılara götüreceğine güveninin tam olduğunu belirtti.

Ne alanlarda yayın yapıyorlar

Planet TV kanalları arasında bulunan Pembe, sabah kuşağı dizilerini ve pembe dizileri izlemeyi seven kadınlara yönelik olarak yayın yapan, Planet Türk, yeşilçam filmlerini ve yerli modern filmleri yayınlayan bir kanal. Çocuk kanalı ise hem Türkiye hem de dünyada ünlü çizgi film ve çocuklara yönelik programları yayınlayan bir kanal. Planet Mutfak ise mutfak üzerine program yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.