Soroptimistlerin Yaz kampı

Soroptimistlerin Yaz kampı

Soroptimistler yazın da gençler ile eğitime devam etti. Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun (TSKF) en başarılı projelerinden olan TSKF Seferihisar Gençlik Kampı Projesi 5. yılını da başarıyla gerçekleştirdi.

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun, 28 farklı şehirden gelen ve farklı disiplinlerde eğitim gören kız bursiyerler için düzenlediği, 21 Soroptimist üye eğitimcinin de katıldığı kamp Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde yapıldı. Eğitimcilerimizin ortak noktası; gelişim için ‘eğitim, eğitim, eğitim’di.

Bu kampta kişisel gelişim, sunum teknikleri, sağlık, çevre, mentorluk, hukuk, bilişim suçları, bilgi güvenliği gibi her güne özel konu başlıkları altında eğitimler gerçekleştirildi. Serbest zamanlarda yüzme, spor ve dostluklar pekiştirildi.

TKSF Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Pakkan ‘Bu kamp ile genç kızlarımıza hem eğitim, hem de tatil imkanı sunduk ve genç kızlarımıza örnek olmayı hedefledik. TSKF Yönetim Kurulu üyeleri, TSKF Burs Komisyonu Başkanı ve konaklayan, eğitim veren üyeler olarak gençlerle birlikte olmak hepimize iyi geldi. Başarı öyküsünü paylaşan Köy-Koop Genel Başkanı Neptün Soyer’e, bizleri öğrencilerimiz ile birlikte ağırlayan Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Turan ve Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’na ayrıca teşekkür ediyoruz. İzmir Kulüpleri Üyeleri ve diğer şehirlerimizden de kampa katılan, destek veren üyelerimiz ile gençlerimizle gurur duyduk. Yolları açık olsun, geleceğin çağdaş kadınları olarak hayalleri büyük. Bu hayalleri gerçekleştireceklerine inancımız tam’ dedi.

1-511.jpg2-448.jpg3-335.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.