Şort Grubundan “Temmuz Gibi” Çıkışı!

Şort Grubundan “Temmuz Gibi” Çıkışı!

2018 yılında kurulan Şort grubu, “Temmuz Gibi” isimli yepyeni şarkıları ile 25 Aralık Cuma günü müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Çalışmanın sözü ve müziği Mehmet Emir Beşok’a düzenlemesi ise Şort grubuna ait. 

Birliktelik dönemlerinde eşine yeterli ilgi ve sevgiyi göstermeyen, onun değerini yeteri kadar anlamayan ve eşi kendisini terk ettikten sonra onun eksikliğini hisseden bir adamın geçmişe karşı duyduğu özlemi anlatan şarkının soundları daha çok günümüz alternatif müziklerinde dinlediğimiz melodilerden oluşuyor. Serüveninin ilk aylarında cover yapan bir grup olarak kurulan, iki arkadaşın hayallerinin peşinde koşmasıyla çalışmalarına başlayan Şort; 2018 yılında çıkış şarkısı “Bi'Daha” ile profesyonel müzik dünyasına adım attı. 3 aylık kısa sürede 3 şarkı yayımlayan grup, ilk festival sahnesini IşıkFest'19’da aldı. 2019 yılında çalışmalarına ve kayıtlarına başladıkları “Şarkılar Bile Dans Eder” albümünü 2020 yılında dinleyicilerine sundular. Şort, günümüzde çeşitli mekanlar ve festivallerde sahne alıyor, yeni şarkı ve albümler için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa Müzik markasıyla yayımlanan Şort grubuna ait yeni single “Temmuz Gibi” tüm dijital platformlarda yayında. Öykü Bilgin’in yönetmen koltuğuna oturduğu video klip ise MuzikPlay YouTube kanalında yayında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.