Sosyal medya fenomeni Dilan Polat adliyelik oldu!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat adliyelik oldu!

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’yla sponsorluk anlaşması yapan Dilan Polat Güzellik Merkezi’nin sahibi, sosyal medya fenomeni Dilan Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda tehdit, hakaret ve iftira attığı iddiasıyla adliyelik oldu.

MEDYA EGE / ALİ EYCE - Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın başı paylaşımlardan dolayı sıkıntıya girdi. Ablasıyla birlikte adını taşıyan Dilan Polat Güzellik Merkezleri’nin de sahibesi olan Dilan Polat, sosyal medyada yaptığı paylaşımı karşı paylaşımda bulunduğu iddia eden ünlü sosyal medya eleştirmeni Afranur Asan’a sosyal medya üzerinden cevaplar verdi.

s-784c560c3cb3e1969f4d3c617b43ded3ace0d185.webp

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda bu yıl sponsorluğu üstlenen Dilan Polat, tartışma halinde olduğu diğer ünlü sosyal medya fenomeniyle kıyaslayan sosyal medya eleştirmeni Afranur Asan’a paylaşımlarıyla, tartışarak cevap verdi.

dilanpolat.jpg

Sosyal medya eleştirmeni Afranur Asan’dan paylaşımlarını silmesini isteyen ve bunu kabul ettiremeyen Dilan Polat daha sonra, ‘Silmen için iki saniyen var’, ‘Sen bekle, bugün bekle’, ‘Ayağını denk al’, ‘Magazin yaparken ölümüne kadar uzanır.’ ‘Dokunanın amk’ diye cevaplar verdi.

Sosyal medya eleştirmeni Afranur Asan Avukat Ayşe Esra Ünlü Polat ile sosyal medya üzerinden gelen tehdit, hakaret ve iftiralara karşı hukuki girişimde bulundu. Avukat Polat, müvekkiline yapılan saldırılarla ilgili olarak yazılanları noter kanalıyla tespit ettirdiği yazışmalarla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

ayseesra.jpg

Avukat Ayşe Esra Ünlü Polat, sosyal medyanı eleştirmenliği yapan müvekkili Afranur Asan’ın yazılı olarak tehdit edildiğini, kendisine hakaret edildiğini ve olmadık şeyler itham edilerek iftira atıldığını bunu yapan ve yaptığı sabit olan Dilara Polat hakkında dava açılmasını ve yargılama yapılmasını talep etti.

Avukat Polat, günümüzde yoğun şekilde kullanılan ve özgürlük sınırlarını aşarak, kanunları aşarak kullanılan sosyal medyanın hukuken bir karşılığı olduğunu herkesin bilmesi ve özellikle de sosyal medyayı çok sık kullanarak fenomen sıfatını alanların daha iyi bilmesi gerektiğini belirterek, “Sosyal medyada da olsa paylaşılan ve paylaşıldığı tespit edilen her suçun Türk Ceza Kanunun da, Türk Medeni Kanununda bir karşılığının var olduğunu herkes bilmeli. Sosyal medya hukukun dışında olan bir mezra değildir, orada yapılan ve yapıldığı tespit edildikten silinen her şey suç konusuna girmiş olur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.