Sosyal Medyaya Veda mı Ediyor?

Sosyal Medyaya Veda mı Ediyor?

Felaket Tellalı Onur Akay Sosyal Medyaya Veda mı Ediyor?

Magazin dünyasının Felaket Tellalı ünlü ses sanatçısı Onur Akay’a bir dava daha açılınca isyan etti!
Bülent Ersoy yolu açınca, kime yorum yapsam mahkemeye veriyor diyen ünlü sanatçı Onur Akay, Instagram adresinden isyan etti.
“CEM YILMAZ GİBİ DÜKKANI KAPATACAĞIM”
Bülent Ersoy, Devran Çağlar ve Banu Alkan’dan sonra, Adriana Lima'nın sevgilisi yazar Metin Hara tarafından da kendisine dava açılan Akay, “Geçen gün televizyonda Ali Eyüboğlu'na söylemiştim. Bana dava açmak moda oldu demiştim. İşte bir dava daha geliyormuş! Diva Bülent Ersoy yolu açınca, kime yorum yapsam mahkemeye vermeye başladı. Bülent Ersoy, Devran Çağlar ve Banu Alkan'dan sonra, şimdi de Adriana Lima'nın sevgilisi yazar Metin Hara, Erol Köse ile bana dava açıyormuş. En sonunda bende Cem Yılmaz gibi dükkanı kapatıp, sosyal medyaya veda edeceğim sanırım.” ifadelerini kullandı.
AHU TUĞBA’NIN KIZINDAN DESTEK!
Sosyal medyada ünlü isimler, “Onur Akay’ı bende mi mahkemeye versem” gibi espriler yaptılar. Akay’a en büyük destek ise, Yeşilçam’ın efsane ismi Ahu Tuğba’nın kızı Anjelic Calvin’den geldi. Amerika’da yaşayan Calvin, “Yayınlanan bir haberi paylaşmak çok doğal diye düşünüyorum. Yorum herkesin hakkı meydanda olan şeylerde… Ölçü önemli ki o çizgiyi en güzel taşıyanlardan birisi de Onur Akay'dır.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.