Soundcloud için Instagram hikayeler desteği!

Soundcloud için Instagram hikayeler desteği!

Ağustos 2007’de yayın hayatına başlayan Soundcloud, milyonlarca kullanıcısı ile en popüler müzik servislerinden biri olarak kullanılmaya devam ediyor.

Yeni güncelleme, takipçileri veya arkadaşlarıyla müzik paylaşmayı seven kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek.Son zamanlarda yapmış oldukları güncellemelerle daha profesyonel bir servis haline dönüşmek isteyen şirket, yenilik üstüne yenilik yapıyor. Bu yeniliklerden bir tanesi ise, bugün kullanıma sunulmuş olan hikayeler desteği. Daha önce Spotify tarafında mevcut olan özellik, Instagram’ın da vermiş olduğu destek sonucunda diğer üçüncü parti uygulamalara da açılmış durumda. Artık daha çok uygulama, Instagram hikayeler ile entegre çalışabilecek.

Özellik oldukça pratik şekilde çalışmakta. Uygulama ile şarkılar arasında dolaşırken, paylaşmak istediğiniz şarkı üzerinde paylaş butonuna dokunmanız ve ardından Instagram hikayelerinde paylaş seçeneğini işaretlemeniz yeterli.

Otomatik olarak albüm kapağı, başlık ve çalma linkini hikayenize ekleyen seçenek, takipçilerinizin şarkıları zahmetsizce dinleyebilmelerini sağlıyor. Paylaşılan hikayede, sol üst tarafta bulunan “Soundcloud’da çal” seçeneği ile direkt olarak şarkı dinlenebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.