Soydaş öğrencilere kitap desteği

Soydaş öğrencilere kitap desteği

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği K.Makedonya'da Türkçe eğitim gören soydaş çocuklara kitap desteğinde bulundu.

Balkan kültür turu kapsamında K.Makedonya'da Resne'yi ziyaret eden İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler beraberindeki heyetle birlikte Niyazi Bey Köşkü'nde 100 Temel Eser, Eğitim Setleri ve Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler isimli kitapları Mite Bogoevski Ortaokulu Müdürü Ayfer Acigora'ya teslim ettiler.

img-20230812-090720-002.jpg

Birol Özkardeşler ziyaret esnasında yaptığı açıklamada "Resne'de Türkçe eğitim görmekte olan soydaş çocuklarımıza müfredatlarına uygun kitaplarımızı ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Soydaşlarımızla olan ilişkilerimizi gönül köprüleri kurarak güçlendireceğiz. Burada hizmet veren Türk öğretmenlerimize de Ayfer Acigora nezdinde üstün başarılar diliyoruz. Desteklerinden dolayı Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a ve iş insanı hemşerilerimize çok teşekkür ederiz "dedi

Ayfer Acigor'a da konuşmasında " Anavatan Türkiye'de bizi hiçbir zaman unutmayan İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği'ne ve destekçilerine yürekten teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız " dedi.

img-20230815-wa0024.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.